Arkiset taidot

Maltti on valttia!

Arkisten taitojen kurssilla pureudutaan nimen mukaisesti arkeen liittyviiin ongelmiin sekä epämukavaan ja häiritsevään käytökseen.

Kurssilla paneudumme muun muassa: kontaktiin, kiinni pitämiseen, kiinni ottamiseen, tukitoimintoihin ja oman paikan hakemiseen ja siellä pysymiseen.

Kurssin sisältöä muokataan osallistujien toiveiden mukaisesti.

Lisätietoja:

Kurssin alaikäraja on 4 kk. Kurssin pohjalla on hyvä olla pentukurssi, arkikäytöskurssi tai vastaavat taidot. Koulutus on ryhmäkoulutusta.

Ota kurssille heti ensimmäisellä kerralla mukaan oma makuualusta koiralle.

HUOM! Mikäli koiralla on vakavia ongelmia muiden koirien suhteen, esimerkiksi pelkoa tai aggressiivisuutta, tälle kurssille osallistuminen ei ole mahdollista. Jos tilanteenne toisten koirien suhteen mietityttää, ota yhteyttä valmentajaan ja sovi yksityisestä käytöshäiriötunnista, jossa tilanne voidaan rauhassa kartoittaa ja sopia jatkosta.

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse info@naaliala.fi

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top