Halli

Käytössämme on lämmin, kisakokoinen halli

Halli on lämmin pylväätön tila, jossa on tekonurmikenttä, sosiaalitilat, kilpailutoimisto ja oleskelutila.

Arkisin tarjolla on ohjattua koulutusta ja valmennusta pienryhmissä painottuen ilta-aikaan.

Halli sijaitsee Vaajakoskella osoitteessa Tikkutehtaantie 63 B, 40800 Jyväskylä 

Kenttä

Hallissa on kumirouhetäytteinen Saltexin tekonurmi koko hallin mitalta. Kenttäalue koostuu avoimesta tilasta, jossa ei ole pilareita.

Halli on jaettavissa 1, 2 tai 3 erilliseen kenttään. Kenttien koot vaihtelevat 200-880 m² välillä. Viikkorata on paikoillaan maanantaista torstaihin.

Kenttäjäko ma-to

Kenttäjäko pe-su

Kalusto

Estekalusto on turvallinen, huollettu sekä kilpailumitat täyttävä. Kalusto on vapaasti harrastajien käytettävissä. Agilityn estekalustoa on noin kahden kisakaluston verran. Käytössä on myös madallettava puomi juoksarikoulutukseen (Agimet). Pujottelun opetusta varten löytyy ohjureita, verkkoja, vinokepit ja 2-by-2 -kepit. Suurin osa agilitykalustosta on Agimetin tuotantoa. Kalustoa on myös mahdollista vuokrata.

Hallilla on tokoon ja rally-tokoon tarvittavää välineistöä (mm. hyppy, ruutu- ja kiertomerkit, ruutunauhat, rally-tokon kyltit ja kylttitelineet) sekä PK-aa ja metrinen umpihyppy, hoopersin isot 1m pituiset putket, hoopers-portit ja -tynnyrit, dobo-palloja, erilaisia tasapainotyynyjä ja muuta fysiikkatreenien tarpeistoa. Laitathan viestiä, mikäli jäit kaipaamaan jotakin tarpeellista!

Hallissa on myös toistakymmentä reilun kokoista häkkiä vapaasti käytettävissä. Mukaan voi ottaa oman alustan. Häkit siivotaan käytön jälkeen itse häkkien päältä löytyvällä välineistöllä.

Piha-alue

Pysäköinti:
Hallin parkkipaikat sijaitsevat rakennuksen seinustalla ja piha-alueella. 

Koirien ulkoilutus:
Halli sijaitsee metsäalueen reunassa. Alueella on runsaasti ulkoilutusmahdollisuuksia.

Ajo-ohjeet hallille löydät Yhteystiedot-sivulta

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top