Hihnakäytöskurssi

Hihnakäytöksen kurssilla tutustutaan eri keinoihin opettaa koiralle kulkemista vetämättä.

Hihnakäytöksen opettamiseen vaikuttaa paljon koiran luonne ja energisyys. Pyrimme kurssilla löytämään koiralle sopivia keinoja lenkkeilyn helpottamiseksi.

Kurssi ei ole ohituskurssi, joten se ei sovi remmissä toisille koirille räyhääville koirille, sillä harjoittelemme ryhmässä. Innostuminen ohitustilanteissa ei haittaa kurssille osallistumisessa.

Lisätietoja:

Kurssi järjestetään tilojen varaustilanteen mukaan joko hallissa tai ulkona hallin piha-alueella. Tieto kurssipaikasta löytyy yksittäisen kurssin lisätietokentästä.

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse info@naaliala.fi

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top