Hoopers-jatkokurssi

Kurssi on jatkoa Hoopers-alkeiskurssille. Kurssille voi tulla myös agility-kokeneen koiran kanssa suoraan ilman Hoopers-alkeiskurssia, jos koira on ollut agilityssa rataa suorittavalla alkeistasolla.

Jatkokurssilla päästään pidentämään ratoja ja kehittämään koiran itsenäisyyttä ja etenemistä radalla. Ohjaajien on myös aika oppia kääntämään koiraa, joten perusohjauskuvioiden harjoittelu kuuluu tämän kurssin sisältöön.

Kurssilla on tarkoitus pitää hauskaa ja nauttia vauhdin hurmasta ja namikuppien tyhjentämisestä! Tavoitteena vahvistaa koiran intoa irrota esteille ja edetä rataa ilman, että ohjaaja juoksee enää joka mutkassa mukana.

Lisätietoja:

Kurssi on jatkoa Hoopers-alkeiskurssille.

Kurssille voi tulla myös agility-kokeneen koiran kanssa suoraan ilman Hoopers-alkeiskurssia, jos koira on ollut agilityssa rataa suorittavalla alkeistasolla.

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse info@naaliala.fi

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top