Käsittelykurssi

Käsittelykurssilla käydään läpi erilaisia koiran käsittelyyn liittyviä asioita. Kurssilla opetetaan muun muassa kuonokosketus, josta on hyötyä harjaamisen aloitukseen,
käsittelyalustalle rauhoittuminen, trimmerin tai vastaavan äänen siedätystä ja koiran koskettamista erilaisten tutkimusten ja hoitotoimenpiteiden yhteydessä.

Kurssilta on myös mahdollista tulla hakemaan uusi toimiva keino olemassa olevaan ongelmaan.

Lisätietoja:

Kurssin alaikäraja on 4 kk. Kurssin pohjalla on hyvä olla pentukurssi, arkikäytöskurssi tai vastaavat taidot. Koulutus on ryhmäkoulutusta.

HUOM! Mikäli koiralla on vakavia ongelmia muiden koirien suhteen, esimerkiksi pelkoa tai aggressiivisuutta, tälle kurssille osallistuminen ei ole mahdollista. Jos tilanteenne toisten koirien suhteen mietityttää, ota yhteyttä valmentajaan ja sovi yksityisestä käytöshäiriötunnista, jossa tilanne voidaan rauhassa kartoittaa ja sopia jatkosta.

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse info@naaliala.fi

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top