Sopimushinta

1,00  sis. alv 24%

Tästä voit maksaa varaamasi kentän sovitun tilavuokran.

Lisää koriin se määrä, joka vastaa sovittua summaa eli esim. 70 kpl = 70 €.

HUOM! Tilausvahvistus sisältää avainkoodin.

Jylhä on harjoituskenttä (10 x 24 m, kumirouhetäyttöinen nurmi) hallin toisessa päädyssä ja sillä voi harrastaa useampaa lajia. Jylhän seinustalta löytyvät niin dobo-pallot kuin agility- ja hoopers-esteetkin. Agilityesteet voivat olla kentällä valmiina tai ne voi siirtää sivuun. Puomi, a-este ja pk-aa pyritään pitämään kentän seinustoilla suoritusvalmiudessa.  Esteissä on pyörät tai ne liikkuvat muuten kevyesti yhdenkin ihmisen voimin.

Vehmas on suuri kenttä (28 x 16 m, kumirouhetäytteinen tekonurmi).

Aksa-Vehmas on 28 x 24 m, kumirouhetäyttöinen nurmi. Agilityn viikkorata on asemissa Aksa-Vehmaalla maanantaista perjantaihin. Esteitä voi itsenäisen treenin aikana siirtää, kunhan niiden paikat merkataan tarkasti ja viikkorata palautetaan ennalleen. Treenin jälkeen itsenäinen harjoittelija puhdistaa putket kumirouheesta ja palauttaa putket paikoilleen.

Vähä-Vehmas (30 x 8 m, kumirouhetäytteinen tekonurmi) on pikkukenttä pienempää tilaa vaativille kursseille. Vähä-Vehmas jätetään treenin jälkeen aina tyhjäksi.

Koko hallin vuokraus sisältää toimistotilan ja keittiön sekä kesäkautena ulkokentän.

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top