Kurssit

Etsimääsi ei löytynyt. Kenties haku auttaisi?

Ti 16.7. klo 17-19 pentuseikkailu (15 min/pentu)

Tule pentusi kanssa seikkailemaan hauskalle ja jännittävälle radalle Haukkuvaaraan! Radalla harjoitellaan tasapainoa, erilaisia pintoja, tunneleita, esteitä, hajuja, uutta ympäristöä ja tietysti omistajan kanssa yhteistyössä toimimista. Jokainen pentu seikkailee yhdessä oman omistajansa kanssa valmentajan opastuksella. Varaa mukaan riittävästi pehmeitä, pieniä ja nopeasti syötäviä makupaloja, joista pentu pitää. Pentuseikkailu on suunniteltu 2-8 kk ikäisille pennuille. Kesto: 15 […]

Varaa paikka 15,00€ 3 paikka(a) jäljellä

Ma 22.7. klo 18-19 Koiran leikitys ja palkkaus POP UP

Koirakeskus Tikkutehtaantie 63b, Jyväskylä

Leikitys ja palkkaus POP UPissa voidaan muun muassa: - Opettaa leikitys nollasta - Katsoa erilaisia palkkaustyylejä jos ei meinaa palkkaus toimia - Saada koiran tekemiseen lisää vauhtia - Miten vähentää palkan tarvetta yms.

Varaa paikka 20,00€ 4 paikka(a) jäljellä

Ti 6.8.-22.10. klo 20-21 Agility- ja Hooperseskari

Agility-ja Hooperseskari 5 - 8 kk ikäisille pennuille Agilityssa ja Hoopersissa on suuri määrä asioita, joita voi harjoitella tulevan agility- tai hoopersharrastuksen pohjalle jo ennen vuoden ikää. Myös ohjaajalle on paljon harjoiteltavaa lajien käytännöistä ja ohjauksesta ja näitä asioita voi harjoitella jo ennen kun on harjoiteltu yhtään estettä. Pentujen turvallisuus ja kehittymisen rauha on treeneissämme […]

Varaa paikka 87,00€ 1 paikka(a) jäljellä
Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top