Kuvauslupa

Olette koirasi kanssa niin upean kuvauksellinen pari, että haluaisimme mielellään teistä kuvattua materiaalia käyttöön Koirakeskuksen julkaisuihin.

Onko se teille ok?

Kuvat ja videot voivat näkyillä Koirakeskuksen nettisivuilla, somessa tai muissa mainoksissa, tietenkin arvojemme ja periaatteidemme mukaisesti. Kuvia käytetään aina positiivisessa ja myönteisessä valossa. Niillä pyritään edistämään koiraharrastuksen kiinnostavuutta ja tuodaan hyvää mieltä ja käytännön vinkkejä koiraperheille.

Kuvaus on sinulle aina maksutonta ja halutessasi voit pyytää kuvaajalta kiitokseksi yhden julkaistun kuvatiedoston omaan käyttöösi.

Kuvauslupa
Kuvauslupa (Alle 18-vuotiaan huoltaja täyttää)

Voit ilmoittautua malliksi lähettämällä meille sähköpostia.

Voit kysyä kuvauksista myös kurssisi valmentajalta sähköpostitse. Yhteystiedot löydät valmentajan profiilista Valmentajat-sivulta.

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top