Malttikurssi

Maltti on valttia!

Kurssilla harjoitellaan itsehillintää, hihnakäytöstä, luopumista ja malttia koiralle erilaisissa tilanteissa. Kurssi sopii iloisille säntäilijöille, vilkkaille, ylienergisille, helposti kiihtyville ja malttamattomille koirille. Harjoituksissa painotetaan ohjaajan mukana seuraamista erilaisissa tilanteissa, paikalla pysymistä, odottamista, luopumista ja innostavien kohteiden ohitusta turvallisesti. Jokaisen koiran kohdalla käydään erikseen läpi yksilölliset haasteelliset tilanteet ja  mahdollisuuksien mukaan keskitytään erityisesti niiden harjoitteluun.

Malttikurssilla etsitään ja harjoitellaan parhaat palkitsemiskeinot, joilla ohjaaja saa motivoitua koiran toimimaan kanssaan myös haastavimmissa tilanteissa. Lisäksi harjoitellaan koiraa palkitsevien häiriöiden hallintaa.

Lisätietoja:

Kurssin alaikäraja on 9 kk. Kurssin pohjalla on hyvä olla pentukurssi, arkikäytöskurssi tai vastaavat taidot. Koulutus on ryhmäkoulutusta.

HUOM! Mikäli koiralla on vakavia ongelmia muiden koirien suhteen, esimerkiksi pelkoa tai aggressiivisuutta, tälle kurssille osallistuminen ei ole mahdollista. Jos tilanteenne toisten koirien suhteen mietityttää, ota yhteyttä valmentajaan ja sovi yksityisestä käytöshäiriötunnista, jossa tilanne voidaan rauhassa kartoittaa ja sopia jatkosta.

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse info@naaliala.fi

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top