Mikä laji meille?

Koiran kanssa tärkeintä on yhdessä puuhailu, hauskuus ja yhteisestä ajasta nauttiminen. Koiran kanssa voi harrastaa monipuolisesti ja harrastustarjonta on laaja, mutta et tiedä mikä laji sopisi teille?

Mikä laji meille -kurssilla pääset kokeilemaan niin vauhdikasta kuin keveämpääkin harrastamista 5 eri lajin parissa koirasi kanssa. Lajeina kurssilla ovat agility, hoopers, dobo, rally-toko ja hajutyöskentely.

Kurssi sopii kaikille harrastusta miettiville koirakoille sekä pentukurssilta tulleille koirille.

Lisätietoja:

Kurssille osallistuminen edellyttää koiralta perustottelevaisuutta.

Kurssin kesto ja lajivalikoima voi vaihdella.

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse info@naaliala.fi

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top