Näyttely-/häiriökurssi

Kurssilla siedätetään häiriöön ja käydään näyttelyissä tehtävät toimet läpi koiraystävällisesti. Samalla saat työkalut harjoitteiden jatkamiseen kotona.

Kurssille voi tulla myös harjoittamaan koiraa häiriön siedätykseen!

Lisätietoja:

Kurssin alaikäraja on 4 kk. Kurssin pohjalla on hyvä olla pentukurssi, arkikäytöskurssi tai vastaavat taidot. Koulutus on ryhmäkoulutusta.

Tuo mukanasi oma käsittelyalusta (viltti tms.)

HUOM! Mikäli koiralla on vakavia ongelmia muiden koirien suhteen, esimerkiksi pelkoa tai aggressiivisuutta, tälle kurssille osallistuminen ei ole mahdollista. Jos tilanteenne toisten koirien suhteen mietityttää, ota yhteyttä valmentajaan ja sovi yksityisestä käytöshäiriötunnista, jossa tilanne voidaan rauhassa kartoittaa ja sopia jatkosta.

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse info@naaliala.fi

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top