Noseworkin alkeet

Nosework sopii kaiken kokoisille ja kaiken luonteisille koirille. Se toimii erinomaisena aktivointina kotikoirille ja tarjoaa edistyneemmille koirakoille myös mahdollisuuden kilpailla lajissa.

Alkeiskurssilla koiralle opetetaan itsenäistä etsintää ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Omistaja opettelee hajutyöskentelyn opettamisen perusteita ja osaa myös viedä koiraa itsenäisesti eteenpäin kotiharjoituksilla.

Lisätietoja:

Kurssilla koirille opetetaan kilpailuluokassa 1 oleva eukalyptuksen haju.

Kurssille pääsemisen edellytys on osallistua nosework alkeet -luennolle. Luento järjestetään osana kurssia eli ensimmäisellä kerralla ei oteta koiria mukaan. Luennoilla noudatetaan turvavälejä.  

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse info@naaliala.fi

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top