Pentujen arkitaidot

Kurssilla jatketaan pentukurssin taitoja pidemmälle ja kestävämmälle pohjalle. Tavoitteena on saada arkitaidot toimimaan joka tilanteessa. Kun pentu tulee kuuden kuukauden ikään, se itsenäistyy ja alkaa kiinnostua enemmän ympäristöstä. Koulutusta on tärkeä jatkaa, jotta perustottelevaisuus vakiintuu osaksi arkea.

Kurssin teemoja: rauhassa ohjaajan lähellä kulkeminen, kontakti ohjaajaan myös häiriöiden ympäröimänä, luopuminen kiinnostavista kohteista, hyväkäytöksinen vieraiden tervehtiminen, luoksetulo houkutusten ohitse ja luvan odottaminen toimintaan. Kurssiohjelmassa on tilaa kurssilaisten toiveille.

Lisätietoja:

Kurssi on tarkoitettu pentukurssin käyneille 4–12 kk ikäisille pennuille.

 

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse info@naaliala.fi

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top