Rally-tokon alkeiskurssi

Rally-toko on mukava harrastuslaji, joka ylläpitää perustottelevaisuutta ja yhteistyötä ja jossa voi edistyessään kilpailla valioksi asti.

Rata koostuu monipuolisista kylttien mukaan suoritettavista tehtävistä, tempuista, hypyistä ja putkista. Kylttien välillä koira seuraa ohjaajaansa aina seuraavalle kyltille. Laji on alkujaan sekoitus TOKO:sta, agilitysta sekä koiratanssista ja se painottaa koiran ja ohjaajan välistä iloista, innokasta yhteistyötä.

Alkeiskurssilla tutustutaan alokasluokan kyltteihin, kylttikieleen ja opetellaan yksittäisiä kylttitehtäviä, sekä tehdään helppoja rataharjoituksia. Alkeiskurssilla koulutetaan koiralle asiat huolellisesti ja tarkasti, jotta koira oppii kylttien tehtävät varmasti oikein, mikäli kilpaileminen alkaa myöhemmin kiinnostamaan tai mikäli se kiinnostaa jo nyt.

Lisätietoja:

Ennen alkeiskurssia on suositeltavaa osallistua Pentukurssille ja Pentujen arkitaidot -kurssille tai hankkia vastaavat taidot. Näin koiralla on valmiina oppimisen perustaidot, kokemusta koulutusympäristöstä ja hieman hallintaa. Tällöin alkeiskurssilla päästään heti harjoittelemaan lajiin liittyviä taitoja.

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse info@naaliala.fi

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top