Tervetuloa kurssille!

Mukavaa, että olet tulossa treenaamaan kanssamme!

Koulutuksilla on oma Facebook-ryhmä, jonne voit nyt osallistua. Mikäli et joskus pääse treenaamaan omalla vuorollasi, voit myydä tai vaihtaa käyttämättömän kertasi tässä ryhmässä. Samoin voit ostaa treenikertoja muihin ryhmiin. Lisäksi ryhmästä saat tiedon uusista tapahtumista, luennoista ja koulutuksista. Tervetuloa mukaan!,

Mitä koulutuksiin pitää ottaa mukaan?

Panta ja hihna

Harjoituksissa koiralla on oltava tavallinen kiinteä panta ja hihna. Kuristava talutin tai flexitalutin eivät käy.

Kontaktikurssilla myös valjaat ja naksutin eli klikkeri voivat olla tarpeen.

Paljon makupaloja

Ota mukaan koiran motivoimiseen sopivia pieniä makupaloja, jotka ovat koiran mielestä herkullisia, esimerkiksi nakki- tai juustopaloja.

Hyvä makupala on pehmeä, nopeasti syötävä ja murustamaton. Makupaloja on oltava riittävästi ja niiden on oltava nopeasti käsillä. Tarkoitukseen sopiva treeniliivi tai treenitasku toimii parhaiten. Treenitaskuja löytyy Haukkuvaaran Puodista.

Lelu ja muut tarvikkeet

Kohdetyöskentelyä varten tarvitaan pienikokoinen kuppi, esimerkiksi pieni purkki tai pakasterasian kansi. Varaa mukaan myös koiralle mieleinen repimislelu, vinkulelu tai pallo.

Lisäksi koira tarvitsee oman vesikupin sekä makuualustan, mikäli käytät hallissa olevia häkkejä. Kurakelillä tassupyyhe on tarpeen, ettei lika kulkeudu nurmimatolle.

Ohjaajalle

Ohjaajan varustukseen kuuluvat mukavat vaatteet ja juoksemiseen sopivat kengät. HUOM! Nastakengillä ei saa liikkua hallin keinonurmella ja pentukurssin muovimatoilla.

Lisäksi makupaloja varten sopiva treeniliivi tai treenitasku. Treenitaskuja löytyy Haukkuvaaran Puodista.

Muuta huomioitavaa

Tunnin kesto on 55 min. Näin voimme porrastaa liikkumista ja vähentää kontakteja niin koirien kuin ohjaajien kesken.

Juoksuisella nartulla harjoittelu kurssiryhmissä on mahdolllista noudattamalla huomaavaisuutta muita kohtaan: juoksunartulla käytetään housuja, se pyritään ulkoiluttamaan muualla kuin koirakeskuksen läheisyydessä eikä juoksunarttu oleskele hallissa sisällä muuten kuin oman suoritusvuoronsa ajan.

Jos uroskoirasi on aktiivinen merkkailija, kannattaa harkita uroshousujen hankkimista. Pissavahingoista peritään 20 € sotkusakko. Pentukursseilla käytämme muoveja kentän suojana – muoveille tapahtuneista pissavahingoista ei peritä pissasakkoa.

Agilitytreeneihin tultaessa koira tulee verrytellä hyvin ennen treenejä ja jäähdytellä huolellisesti treenien jälkeen, jotta vältytään ikäviltä lihasvenähdyksiltä ja jumeilta.

Toivomme, että käyt täyttämässä Kuvauslupalomakkeen ennen kurssille osallistumista. Lomake löytyy sivulta Kuvauslupa

Kurssimuotoiset koulutukset ovat ryhmäkoulutuksia eli samaan aikaan kentällä voi työskennellä useampia koirakoita.

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin ja niiden vastauksiin.

Voit aina olla yhteydessä kurssin valmentajaan sähköpostitse. Yhteystiedot löydät valmentajan profiilista Valmentajat-sivulta.

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top