Usein kysyttyä

Tältä sivulta löydät vastaukset yleisimpiin meille esitettyihin kysymyksiin. 

Mikäli et löydä etsimääsi vastausta näistä, voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla info@naaliala.fi.

Treenaaminen ja muut palvelut

Voiko pentu, jolla ei ole vielä rokotuksia, osallistua kurssille?

Kyllä voi. Sosiaalistuminen on pentuvaiheessa erittäin tärkeää eikä kotiin kannata linnoittautua ensimmäisten yhteisten viikkojen ajaksi. Pennulla on jäljellä suojaa emon vasta-aineista ja hallissamme harjoittelevat koirat ovat terveitä, joten tartuntariski on häviävän pieni.

Miten pääsen kokeilemaan agilitya / muita lajeja?

Nk. tuurauspaikkoja valmennusryhmiin voi kysellä valmentajilta. Paikkoja on myös myynnissä Facebook-ryhmässä.

Voiko juoksuinen narttu osallistua treeneihin?

Kyllä voi, kunhan pöksyt on päällä ja pissatukset hoidetaan hallialueen ulkopuolella. Mikäli mahdollista, odotusajan voisi viettää autossa.

Tarjoatteko trimmauspalvelua?

Tällä erää trimmauspalveluita ei ole tarjolla.

Mikä on sotkusakko ja miten sen voi maksaa?

Hallin sisätilojen likaamisesta seuraa “sotkusakko” 20 €. Tämä koskee kaikkia hallin tiloissa oleskelevia, paitsi muovitetulla kenttäalueella harjoittelevaa penturyhmää. Vahingon tapahduttua (pissa, kakka, oksennus) treenaaja siivoaa sen välittömästi pikkukentän laidalla sijaitsevasta telineestä löytyvillä välineillä ja maksaa sakon ensi tilassa verkkokaupan kautta.

Ostettu kurssikerta jää väliin, mitä teen?

Mikäli koira sairastuu, voi paikalle tulla ilman koiraa saamaan koulutuskerran opit. Kurssille voi tulla myös lainakoiran kanssa.

Ohjaajan sairastaessa koira voi tulla kurssille lainaohjaajan, esimerkiksi muun perheenjäsenen kanssa. 

Kurssipaikan voi myydä edelleen minkä tasoiselle koirakolle tahansa. Kurssipaikkojen vaihtokauppaa voi käydä  Facebook-ryhmässä.

Verkkokauppa

Verkkokaupasta ei löydy haluamaani alkavaa kurssia / luentoa, miksi?

Uusia kursseja ja luentoja lisätään kalenteriin säännöllisesti. Aika- ja tilarajoitusten vuoksi emme ikävä kyllä pysty tarjoamaan kaikkien tuotteiden osalta jatkuvasti uusia aloituksia. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@naaliala.fi ja tiedustella haluamaasi  kurssia / luentoa.

Miten saan tiedon uusista kursseista?

Voit tilata itsellesi ilmoituksen uusista kauppaan lisätyistä kurssipäivistä sähköpostiisi. Linkki ilmoitusten tilaamiseen löytyy sivun oikeasta alakulmasta. Myös tästä pääset tilaamaan ilmoitukset suoraan.

Sain tiedon alkavasta kurssista, mutta kurssia ei löydy verkkokaupasta, miksi?

Joskus kurssien aloituksia joudutaan siirtämään tai perumaan lähellä aloituspäivää vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Näissä tapauksissa ilmoitamme asiasta kurssin jo varanneille ja kerromme vaihtoehdoista. Samalla kurssi poistetaan myynnistä verkkokaupasta, joten on hyvinkin mahdollista, että sähköpostiisi tullut tieto kurssista on ehtinyt muuttua.

Voinko hyödyntää työnantajan tarjoaman liikuntaedun?

Tällä hetkellä emme ota vastaan liikuntaetua.

Liikuntaetuja (esim. ePassi, Smartum, Edenred, Eazybreak)  voi käyttää agilityn hoopers-agilityn ja dobon kurssimaksuihin.

HUOM! Ota ennen paikan varaamista yhteys osoitteeseen laskutus@naaliala.fi saadaksesi etukoodin!! Kaupassa EI ole maksuvaihtoehtoa liikuntaeduille. Emme ikävä kyllä voi ottaa vastaan fyysisiä seteleitä.

Mitä tarkoittaa "Suojattu" kurssin nimessä?

Joskus laitamme kurssin ennakkomyyntiin esim. lajin alkeiskurssin käyneelle ryhmälle ja silloin suojaamme kurssin varaussivun salasanalla. Suojatut kurssit vapautetaan yleiseen myyntiin n. viikkoa ennen kurssin alkamista, jos paikkoja on vielä jäljellä.

Tutustu myös kurssilaisten ohjeistukseen.

Voit aina olla yhteydessä kurssin valmentajaan sähköpostitse. Yhteystiedot löydät valmentajan profiilista Valmentajat-sivulta.

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top