Agilityn kontaktiesteet

Kurssin tavoitteena on aloittaa vauhdikkaiden ja varmojen kontaktisuoritusten opetus, vahvistaa kontaktiosaamista, tukea ohjaajaa itsenäisessä kontaktiesteiden harjoittelussa sekä ratkoa mahdollisia pulmatilanteita koulutuksessa.

Kurssilla opetellaan puomin 2on-2off-kontaktisuorituksen rakentaminen kontaktilaatikon ja operantin ehdollistamisen avulla. Perusharjoituksista edetään kohti itsenäistä, vauhdikasta ja luotettavaa kontaktisuoritusta.

A-esteelle harjoitellaan ensisijaisesti juoksukontaktia, mutta pysätytyskontakti on myös mahdollinen koirakon tarpeista riippuen.

Lisätietoja:

Kurssi on tarkoitettu kaiken tasoisille kontaktiesteitä opetteleville tai parempaa suoritusta hakeville koirakoille.

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse info@naaliala.fi

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top