Dobon alkeet

Dobo on koiran ja ohjaajan yhteinen liikuntalaji. Dobon tavoitteena on koiran sekä ohjaajan lihaskunnon, tasapainon, kehon hallinnan sekä liikkuvuuden parantaminen.

Liikkeitä lajissa on kolmenlaisia: koiralle tehtäviä, ohjaajalle tehtäviä sekä yhdessä tehtäviä. Liikkeiden helppo muokkaaminen takaa lajin sopimisen niin aloitteleville ja osaavammille koirakoille. Liikkeisiin käytetään välineinä tasapainotyynyjä, dobopalloja ja puolipalloja.

Lisätietoja:

Kurssille kannattaa varautua ottamalla mukaan runsaasti koiralle mieluisia herkkuja ja vesikuppi. Ennen kurssin alkua koiraa tulee lämmitellä 15 minuutin kävelyllä.

Kurssille voi osallistua terveen, yli 5 kk ikäisen koiran kanssa.

HUOM! Mikäli koirallasi on jokin sairaus, vamma tai muu terveydellinen ongelma, konsultoi eläinlääkäriä tai fysioterapeuttia ennen dobo-kurssille ilmoittautumista.

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse info@naaliala.fi

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top