YKSITYISTUNTI: Agility

Tehokasta agilitykoulutusta yksin tai vaikkapa kaverin kanssa jaettuna sopimuksen mukaan päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin kaikentasoisille agilityharrastajille.

Tunti on mahdollista myös puolittaa eikä koirakoiden tasolla ole merkitystä, vaan harjoitusaika jaetaan tasan osallistujien kesken.

Tunnin tavoitteena on viedä ohjaajan ja koiran taitoja eteenpäin yksilöllisiin tavoitteisiin ja haasteisiin paneutuen.

Koirakkokohtaiset toiveet otetaan huomioon. Harjoituksen pohjana voidaan käyttää viikkorataa, jota voidaan harjoitella sopivissa pätkissä tai haasteellisena kokonaisuutena oman tason mukaisesti. Yksityistunnilla on mahdollista keskittyä esimerkiksi kontaktisuorituksiin, pujotteluun, irtoamiseen ja itsenäiseen esteosaamiseen, motivointiin, ohjaustekniikoiden harjoitteluun, hyppytekniikkaan tai paikalla pysymiseen korkeavireisessä tilassa.

Lisätietoja:

Hinta
Päivisin (klo 8–16) 60 €, iltaisin (klo 16–22) ja viikonloppuisin 70 €

Kolmen tai useamman kerran sarjana:
Päivisin (klo 8–16) 55 € ja iltaisin (klo 16–22) ja viikonloppuisin 65 €

Varaaminen ja tiedustelut
Julia Kärnä 040 513 9205 (päivisin)
julia@naaliala.fi

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse info@naaliala.fi

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top