Agilityn valmennusryhmät

Valmennusryhmät on tarkoitettu ohjaajille, jotka haluavat kehittyä harrastuksessaan ja harjoitella viikoittain omassa pienryhmässä tavoitteellisesti.

Valmennusryhmissä harjoittelee eri tasoisia koirakoita, jotka ovat edistyneitä tai vähintään lajin alkeiskurssin suorittaineita. Ohjaaja määrittelee itse tavoitteensa yhdessä valmentajan kanssa.
Valmennusryhmän koirakoiden tavoitteet ja lähtötaso voivat poiketa toisistaan. Lajista riippuen ryhmien koostumus on jaettu joko taitotason ja kilpailuluokan mukaan tai ryhmässä on valittavana eri tasoisia treenivaihtoehtoja. Jokainen koirakko harjoittelee oman tason mukaan.

Kilpailemaan tähtääville pennuille on tarjolla omia valmennusryhmiä kuten myös juniori-ikäisille agilityohjaajille. Hae mukaan >>

Agilityn valmennusryhmään voi hakeutua heti agilityn jatkokurssin jälkeen. Lajissa aiemmin kilpaillut ohjaaja voi halutessaan aloittaa harjoittelun suoraan valmennusryhmässä. Valmennusryhmään on mahdollista tulla kokeilutunnille tutustumaan, jos ryhmäpaikka kiinnostaa tai oma taso mietityttää.

Koirakon lähtötaso on perustason esteosaaminen ja useamman peräkkäisen esteen suorittaminen. Kontaktiesteet ja pujottelu voivat olla keskeneräiset. Ohjaajalla on jo jonkinlainen käsitys perusohjauksista, joiden harjoittelua jatketaan valmennusryhmässä: valssi, sokkari, takaakierto ja takanaleikkaus. 

Agilityn valmennusryhmän tavoite on tukea koirakon kehitystä ja iloisesti onnistuen ylittää omat rajat. Harjoituksen pohjana käytetään agilityn viikkorataa, jolla koirakko harjoittelee esteosaamista, ohjaustekniikoita, radan pätkiä ja isompia kokonaisuuksia. Ohjaajat pääsevät etukäteen tutustumaan ratapiirrokseen some-ryhmässä, jossa julkaistaan myös treeniohjeita ja ohjausvideoita. Numeroitu rata on kentällä asemissa maanantaista lähtien useamman päivän ja sitä on mahdollista käydä harjoittelemassa myös itsenäisesti.

Agilityn valmennusryhmissä pidetään teemakertoja keskittyen kontaktiesteisiin, juoksutekniikkaan, itsenäiseen esteosaamiseen, hyppytekniikkaan, motivointiin, ohjaussuunnitteluun ja muihin agilityn osa-alueisiin.

Valmennusryhmäläisille on mahdollisuuksien mukaan tarjolla myös ekstroja esim. omia “Ratiksia” eli koko hallin mittaisella kentällä tapahtuvia kilparadan harjoituspäiviä tai harrastamiseen liittyviä luentoja.

Pennut

Agilityyn tähtäävät pennut aloittavat harjoittelun pentukurssilla ja pohjatyökurssilla, jossa tutustutaan kouluttamisen perustaitoihin ja opetellaan yhteistä työskentelyä koiran kanssa. Sen jälkeen lajitaitojen omaksuminen on helppoa ja hauskaa agilityn alkeiskurssilla ja jatkokurssilla, josta edetään agilityn valmennusryhmiin. Alle vuoden ikäiset koirat ovat kasvuvaiheessa ja siksi niiden kanssa ei harjoitella pujottelua, kontaktiesteitä eikä ponnaria korkeampia hyppyjä.

Kilpatason agilitaajien uusille pennuille järjestetään pentuvalmennusryhmiä muutaman kerran vuodessa. Agilityn pentuvalmennus muodostuu yksilöllisesti pennun taitojen, iän ja kehitystason mukaisesti. Pentuvalmennukseen sisältyy lajiharjoitteluun liittyvää leikkiä, flat work -harjoittelua ilman esteitä sekä riittävästi taukoja. Valmennuksessa tehdään vain vähän toistoja ja varsinaista esteharjoittelua.

Lisätietoja:

Kesto
Valmennusryhmä on luonteeltaan jatkuva, minimijakso on 2 kk.
Irtisanomisaika: Kuluvan kuukauden loppu + seuraava kalenterikuukausi
Ryhmäkoko: agility 4–6 koirakkoa

Kuukausimaksu sisältää neljä harjoituskertaa.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen valmennusryhmiin tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Valmennusryhmät järjestetään iltaisin ja päivisin maanantaista perjantaihin lajista riippuen.

Hinta
Ryhmäpaikan hinta 87 €/kk. Kuukausimaksu sisältää vapaakortin.

Puolitetun paikan puolittajalle vapaakortti on 15 €/kk. Päiväryhmäpaikka on mahdollista hakea ilman nimettyä puolittajaa ja tällöin paikkaan liitetty vapaakorttimaksu on 15 €/kk. Tilaa vapaakortti täältä >>

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautumislomake

* Tähdellä merkittyjen tietojen antaminen on pakollista.
Ohjaajan ikä
*


Agilityn valmennusryhmät: ma-ke klo 16-22 ja to klo 9-12 
Hoopersin valmennusryhmät: to klo 16-19 ja pe klo 16-21
LASKUTUSTIEDOT


Täytä tarkasti kaikki tiedotTilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Scroll to Top